Een unieke belevenis voor jouw geliefde

Een unieke belevenis voor jouw geliefde

Een verjaardagscadeau krijgen is altijd leuk, maar cadeaus uitkiezen is wat lastiger. Vooral als je al een tijdje samen bent met elkaar kan het moeilijk zijn om nog een geschikt cadeau te verzinnen. Als jij en je geliefde elkaar alles al hebben gegeven met verjaardagen en kerst of als jij niet bij je geliefde wilt aankomen met een tastbaar cadeau, denk er dan eens aan om een belevenis cadeau te geven.

Tantramassage

Dit is een origineel en prachtig cadeau voor jullie relatie. Bij een tantramassage draait alles om liefde. Doordat jullie elkaar masseren vanuit liefde komt er een diepere verbinding tot stand, dit zorgt ervoor dat de energie beter kan stromen. Jullie kennen elkaars lichaam natuurlijk al erg goed, maar bij een tantramassage leer je het lichaam van je geliefde nog beter kennen. Jij en je partner geven elkaar aandacht vanuit je puurste liefde. Deze workshop is geheel privé, en dat is natuurlijk wel fijn om te weten. De enige andere persoon die aanwezig is bij de workshop is de begeleider. Na de tantra massage kunnen jullie elkaar verwennen met een complete massage en is er een nieuwe en sterkere verbinding tussen jullie gemaakt in jullie relatie.

Een dagje …

Londen? Of misschien wel Parijs? Beide steden zijn erg romantisch en geschikt om samen met je geliefde eventjes helemaal weg te dromen in de romantiek. Ga bijvoorbeeld Londen verkennen en rijd mee met een dubbeldekker. Of proef het fijnste Franse eten in het mooie Parijs. Ga samen met je geliefde een ritje maken in de London Eye, of beklim met elkaar de Eifel toren en kijk uit over de hele stad Parijs. Ga lekker met elkaar dineren, proef van de champagne en snuif de cultuur op van de twee verschillende steden. Natuurlijk hoeft het niet per se Parijs of Londen te zijn. Je kunt ook een dagtrip maken naar een andere stad waar je geliefde helemaal verliefd op is of die hij of zij graag nog een keer wilt zien.

Fotoshoot

Hoe leuk is het om jullie relatie vast te leggen met een professionele fotoshoot? Misschien is je vriendin wel zwanger van jullie (eerste) kindje, of is er een andere speciale gebeurtenis die je graag wilt vastleggen. Ook leuk om zonder speciale reden als verjaardagscadeau te geven, maar gewoon omdat je elkaar zo graag ziet.

Romantisch weekendje weg

Zijn jij en je geliefde allebei wel toe aan een beetje quality-time? Of houdt je geliefde er wel van om in de watten gelegd te worden? Denk er dan eens aan om een romantisch weekendje weg cadeau te geven. Zorg er bij dit weekendje weg voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een mooie en romantische hotelkamer, een romantische stad, romantische avondjes en natuurlijk romantisch en lekker dineren. Zorg er tijdens dit weekend voor dat al je aandacht bij je partner ligt en dat je er met elkaar een weekend van maakt die nooit vergeten zal worden. Over een leuk verjaardagscadeau gesproken!