Tijd besparen met een auto-advertentiesysteem

Tijd besparen met een auto-advertentiesysteem

Heb je een autobedrijf en ben je veel tijd kwijt aan het adverteren? Vind je het erg tijdrovend om de auto’s handmatig in alle systemen te plaatsen? Ben je op zoek naar een manier waarop dit adverteren sneller en gemakkelijker gaat? Met een auto-advertentiesysteem wordt adverteren met auto’s een stuk eenvoudiger en minder foutgevoelig. Je zult merken dat je met een auto-advertentiesysteem weer plezier krijgt in het adverteren. Hiermee wordt dit onderdeel weer leuk!

Snel op alle advertentieportalen

Met een auto-advertentiesysteem heb je jouw auto’s razendsnel op alle gewenste advertentieportalen staan. Je voert de gegevens van de auto’s in en geeft aan op welke plekken deze weergegeven moeten worden. Het systeem doet vervolgens het werk voor je. Je hoeft dus nooit meer alle gegevens per auto op ieder portaal weer opnieuw in te geven. Dit scheelt veel tijd, er worden minder fouten gemaakt en per advertentieportaal kun je aangeven voor welke prijs de auto weergegeven moet worden. Hiermee voer je de gegevens eenmalig in, maar kun je wel op verschillende manieren adverteren met dezelfde auto. Ideaal toch?

Gebruiksvriendelijk pakket

Het handmatig opmaken van advertenties voor auto’s is tijdrovend. Je moet de tekst invoeren, foto’s uploaden en per portaal dit weer opnieuw doen. Een auto-advertentiesysteem zorgt ervoor dat je alles juist maar één keer hoeft te doen. Daarnaast gaat het uploaden van foto’s razendsnel, ook kun je het systeem koppelen aan je voorraad en kun je advertenties professioneel weergeven op verschillende advertentieportalen. Het kost je dus minder tijd, er worden minder fouten gemaakt en je voorraad is altijd up-to-date. Dit laatste biedt natuurlijk ook erg veel voordelen, als je ook auto’s uit je showroom verkoopt, kun je altijd rekenen op een kloppende voorraad. Bovendien worden je auto’s professioneler weergegeven in de advertenties. Precies waar je naar op zoek bent!

Instellingen maken jouw advertentie uniek

Met het auto-advertentiesysteem AutotelexADS, kun je iedere instelling van het systeem zelf bepalen. Ideaal om door middel van kleuren, je bedrijfslogo en de foto’s, jouw auto’s op een uniek manier te presenteren. Als je een eigen stijl ontwikkelt, zullen klanten dit na verloop van tijd gaan herkennen en waarderen. Deze herkenbaarheid zorgt gegarandeerd voor meer verkoop. Hiermee verdient dit auto-advertentiesysteem zichzelf ook nog eens terug!