Ethereum is crypto van de toekomst

Ethereum is crypto van de toekomst

Ethereum is gebouwd met blockchaintechnologie, net als bijvoorbeeld Bitcoin dat ook is. Maar het software platform Ethereum biedt veel meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld de Bitcoin.et legt namelijk digitaal transacties vast, niet alleen in valuta maar ook bijvoorbeeld berichten en contracten kunnen worden afgehandeld met dit platform. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van dit platform, wat gunstig is voor de waarde van de koers. Stap jij ook in?

Waarom kiezen voor Ethereum?

Als belegger ben je op zoek naar stijgende koersen, naar beleggingen waar je winst mee kunt maken. Ethereum heeft veel toekomstpotentie, waardoor het erg interessant is om hierin te beleggen. Nu Ethereum kopen is dan ook een uitstekend moment. Dit platform trekt steeds meer bedrijven en beleggers aan, waarmee je bij een stijgende koers een mooi rendement kunt maken. De meerwaarde van Ethereum zit er vooral in dat bedrijven en organisaties geen tussenpersoon nodig hebben zoals een bank, om hun transacties te doen. Dit scheelt tijd en kosten, terwijl de blockchain voor het afhandelen zorgt en het eigendom vastlegt. Een technologie waar in de toekomst veel meer vraag naar zal zijn, ieder bedrijf en organisatie wil namelijk tijd en geld besparen.

Waarom kiezen voor Ethereum?

Om de contracten te kunnen maken, maakt Ethereum gebruik van de munt ‘Ether’. Deze munt wordt echter ook gebruikt om in te handelen. In tegenstelling tot de Bitcoin is het niet mogelijk om hier ook betalingen mee te verrichten. Het wordt puur gebruikt binnen het netwerk. De Ethereum koers wordt grotendeels bepaald door de hoeveelheid bedrijven die ermee werken. Om bedrijven goed samen te laten werken, werd Ethereum Enterprise Alliance opgericht, hierbij doen onder andere JP Morgan, Toyota en Samsung mee. Grote wereldspelers die het vertrouwen in deze munt hebben uitgesproken, wat duidelijk aangeeft dat deze munt toekomst heeft. Ethereum is een interessant platform omdat de verwachting is dat de digitalisering de komende jaren nog verder toe zal nemen en de vraag naar crypto als Ethereum dus ook. Ook voor jou interessant?