Gun jij jezelf een ligbad?

Gun jij jezelf een ligbad?

Een heerlijk bad zorgt voor ontspanning, een goede nachtrust en het is bovendien nog gezond ook! Na een dag hard werken is het heerlijk om wat tijd voor jezelf te nemen. Een bad is hiervoor de ideale plek; je wordt niet gestoord en komt heerlijk tot rust. Er is altijd wel een bad dat past in jouw ideale plaatje, zowel qua ruimte als qua budget. Kies jij ook voor de voordelen van een ligbad?

Welk ligbad past bij jou?

Heb je een appartement? Een ruime, vrijstaande woning? Hoeveel ruimte heb je ter beschikking voor een ligbad? Wat is je budget? Vragen, waarvan de antwoorden bepalend zijn voor de keuze voor jouw ideale ligbad. Ook is het belangrijk om na te denken hoe groot jouw ideale bad moet zijn. Vind je het fijn om soms samen met je partner in bad te gaan? Wil je ook een douche in je bad hebben? Door goed na te denken over wat je belangrijk vindt, kun je de juiste keuze maken voor je ligbad.

Hoekbad

Hoekbaden hebben als voordeel dat je efficiënt met je ruimte om kan gaan. Ideaal als je beperkt bent met je ruimte en toch graag een ligbad wilt hebben. Het is ook mogelijk om voor een hoekbad te kiezen met een whirlpool systeem. De heerlijke bubbels zorgen voor nog meer ontspanning en het maakt je badkamer een stuk luxer. Met een whirlpool systeem in een hoekbad haal je een luxe ligbad in huis, maar hoeft je dit maar weinig ruimte te kosten.

Vrijstaand bad

Vrijstaande baden zijn ideaal als je beschikt over wat meer ruimte voor je ligbad. Een vrijstaand bad kan een waar sieraad zijn voor je inrichting. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een klassiek vrijstaand bad op poten. Door deze midden in de badkamer te plaatsen, geef je zo’n mooi ligbad de plaats die het verdient. Een vrijstaand bad heeft als voordeel dat je het altijd weer kunt verplaatsen, ideaal als je af en toe je inrichting wilt veranderen. Dit type bad geef een prachtig, ruimtelijk effect en heeft geen afwerking nodig. Ideaal voor de levensgenieter, die ook af en toe van inrichting wil veranderen!