Waarom een Piketcentrale inschakelen?

Waarom een Piketcentrale inschakelen?

Als advocaat wil je geen opdracht missen van de Piketcentrale. Omdat je binnen een bepaald tijdsbestek moet reageren, kan dit echter wel zomaar gebeuren. Dat is zonde, want hiermee loop je zaken en dus ook omzet mis. Aan de andere kant kun je ook niet altijd en overal bereikbaar zijn. De oplossing hiervoor? De Piketservice van Pricon. Hiermee mis je geen opdracht meer. Wat voor jou?

Prima investering

De Piketservice van Pricon is professioneel en effectief. De opdrachten die worden aangeboden door de Piketcentrale worden constant in de gaten gehouden en op basis van de afspraken, geaccepteerd of juist niet. Dit maakt deze service een prima investering; jij kunt ongestoord werken aan je zaak of juist genieten van je vrije tijd, terwijl op dat moment actief het aanbod voor je in de gaten wordt gehouden. Doordat alleen die zaken worden geaccepteerd die jij graag wil doen, weet je zeker dat dit zaken zijn waar je goed in bent en waar je succes mee zult behalen. Een prima investering dus, die voor omzet, succes en gemoedsrust zorgt.

24/7 service

Als advocaat heb je simpelweg geen tijd om contant het aanbod van de Piketcentrale in de gaten te houden. Dit zou betekenen dat je tijdens rechtszaken en gesprekken met cli├źnten altijd maar online moet zijn om geen opdracht te missen. In de praktijk is dit niet uitvoerbaar, daarnaast ook niet wenselijk. Je wilt je namelijk concentreren op je zaak of op je client. En als je vrij bent, wil je echt vrij zijn en niet ook nog constant bezig zijn met je werk. Het constant volgen van het aanbod van de Piketcentrale is in je vrije tijd belastend, ook voor je gezin of je partner. Gun jezelf deze service, zodat je na een vrij weekend of vakantie, weer helemaal opgeladen aan de start kunt verschijnen.

Jij bepaalt het profiel

Het profiel waar de medewerkers van Pricon mee aan de slag zullen gaan, bepaal jij. Je bepaalt hierbij welke zaken je graag wilt doen, hoeveel per jaar en hoe het contact met jou moet verlopen. Als dit profiel eenmaal helder in beeld is, zul je merken dat dit rust schept. Jij bepaalt ook wanneer je wilt overleggen en op welke manier. Je zult merken dat dit rust en overzicht brengt in je werkweek. Profiteer jij ook van de Piketcentrale van Pricon?