Waarom kiezen voor een rolhor?

Waarom kiezen voor een rolhor?

Last van hooikoorts? Zoemende muggen die je ‘s nachts wakker houden? Bang voor wespen? Drie redenen om te kiezen voor een rolhor voor je ramen. Een rolhor zorgt ervoor dat er frisse lucht binnen kan komen, maar houdt insecten en pollen juist buiten de deur. Een roldeur betekent insectenvrij genieten, geen pollen meer in huis, maar wel heel veel frisse lucht. Heb jij er al eentje?

Rolhor is uitstekende investering

Als je in de zomer vaak wakker lig van zoemende muggen, kan dit leiden tot slaaptekort. Je zult overdag niet lekker functioneren en meestal wordt je humeur hier ook niet beter van. Slapen met een dicht raam betekent ook dat je waarschijnlijk vaak duf en energieloos wakker wordt, ook dit heeft een negatieve invloed op je functioneren en je hoe je jezelf voelt. Redenen genoeg om een rolhor aan te schaffen. Je hebt nooit meer last van vliegen in huis en er komt schone, frisse lucht binnen. Je zult zien dat dit een prima investering is; je functioneert beter en je humeur is altijd goed.

Montage is eenvoudig

Ben je niet zo handig? Een roldeur is gemakkelijk te plaatsen, ook als je niet zo’n doe-het-zelver bent. Dit filmpje laat zien, hoe eenvoudig een rolhor te plaatsen is. Een rolhor is bovendien gemakkelijk weer te verwijderen aan het einde van het zomerseizoen. Je bergt het eenvoudig weer op in bijvoorbeeld een kast of stopt deze onder een bed, een rolhor neemt namelijk weinig plaats in.

Ideale bescherming

Last van hooikoorts? Vinden steekwespen jouw bloed altijd heerlijk? Wil je graag in de zomer vliegenvrij kunnen genieten van je nachtrust? Wil je kunnen genieten van het avondeten, zonder dat er constant vliegen omheen vliegen? Een rolhor beschermt je optimaal tegen insecten, bovendien hoef je niet meer bang te zijn voor rondzwevende pollen die stiekem je huis in komen. Geen irritante wespen meer die je steken. Ook geen vliegen meer die op je bord gaan zitten tijdens het avondeten. Een rolhor biedt optimale bescherming, waardoor jij optimaal kunt genieten van die heerlijke zomer. En bovendien is je huis altijd gevuld met frisse lucht. Heerlijk toch?