Een 2-in-1 peper en zoutstel is smaakvol en functioneel

Een 2-in-1 peper en zoutstel is smaakvol en functioneel

Iedereen heeft wel een peper en zoutstel in de keuken staan. Veel mensen hebben twee losse molens of containers voor peper en zout. Dit is niet altijd handig, vooral omdat je deze twee specerijen vaak samen gebruikt. Het is daarom veel handiger om een 2-in-1 peper en zoutstel in de keuken te hebben staan.

Het gebruik van een 2-in-1 peper en zoutstel

Een 2-in-1 peper en zoutmolen is een container waar zowel peper en zout inzitten. Hierdoor kan je deze kruiden snel en efficiënt gebruiken. De molen is verdeeld in twee aparte gedeeltes voor de opslag van het peper en het zout. Aan beide uiteinden zit een molen waar aan de ene kant peper uitkomt en aan de andere kant zout. Je kan de molens los van elkaar verstellen. Hierdoor verandert de grofheid van de korrels. Je kan het peper en het zout dus los van elkaar doseren op jouw gewenste manier.

Geen rommel meer

Een 2-in-1 peper en zout molen helpt ook om de keuken een rustige en professionele uitstraling te geven. Veel mensen hebben veel losse potjes met kruiden en dit kan een rommelige uitstraling geven. Tevens kan het ook lastig zijn om de juiste kruiden te vinden in de rommel. Het voordeel van deze peper en zout molen is dat deze gewoon op het aanrecht kan blijven staan en er niet rommelig uitziet. Hierdoor heb je altijd jouw meest gebruikte specerijen bij de hand en hoef je niet meer te zoeken.

Smaakvol design

Niet alleen de kruiden in de molen zijn smaakvol, maar ook het design. Het moderne design is simpel en elegant tegelijkertijd. Hierdoor past het bij elke inrichten en bij elke stijl van keuken. Het compartiment waar het peper en zout in zit is gemaakt van een doorzichtig acryl. De uiteinden hebben een metalen look. Deze combinatie ziet er modern uit en is ook nog eens heel functioneel.

Functioneel tijdens het koken

Waarom is zo’n 2-in-1 peper en zoutstel nu beter dan andere peper en zout molens? Dat komt niet alleen door de mooie look van het product, maar het is ook zeer handig in gebruik. Tijdens het koken worden er voor heel veel gerechten zowel peper als zout gebruikt. Het is daarom eigenlijk heel handig om deze twee kruiden samen te verpakken. Hierdoor kan je heel snel switchen van kruiden en hoef je niet opzoek naar twee losse potjes.

Elke keer perfect gekruide gerechten

De kruiden in de molen kunnen ook vervangen worden wanneer deze op zijn. Je hoeft dus nooit meer losse verpakkingen te kopen die je weg kan gooien als ze op zijn. Deze molen kan dus voor een langere tijd gebruikt worden. Doordat je de inhoud zelf kunt vervangen, kan je er natuurlijk ook andere soorten kruiden indoen. Je schroeft de molen simpelweg open, maakt deze schoen en je kan jouw eigen favoriete kruiden toevoegen die je het meest gebruikt.

Geen losse kruiden meer op het aanrecht

Het probleem met veel kruidenverpakkingen is dat er geen deksel op kan. Hierdoor kunnen er kruiden uitvallen en dit kan zorgen voor een rommel. Dit is vooral een probleem wanneer de molen aan de onderkant zit. Dit peper en zoutstel komt met twee deksels, een voor de bovenkant en een voor de onderkant. Na het gebruik van de molen klik je de deksels erop en er valt geen peper of zout meer uit de onderkant op de aanrecht.