Hotel met laadpaal onderweg, wat zijn de voordelen?

Hotel met laadpaal onderweg, wat zijn de voordelen?

Als je met de elektrische auto op vakantie gaat, is het belangrijk om vooraf goed na te denken waar je jouw auto onderweg op gaat laden. Gelukkig komen er steeds meer laadpalen bij in Europa, toch is een goede planning belangrijk om ervoor te zorgen dat je onderweg voldoende stroom kunt laden voor een redelijke prijs. Een hotel met laadpaal onderweg, past uitstekend in zo’n reisplanning. Je hebt ’s morgens gegarandeerd een volle accu als je wegrijdt en dat voor een redelijke prijs. Kies jij ook voor een hotel met laadpaal voor onderweg?

Tijdbesparing

Een hotel met laadpaal scheelt je ook nog eens veel tijd. Je hoeft niet te wachten totdat je accu is opgeladen bij een laadstation onderweg, in deze tijd kun je nu leuke andere dingen doen. Het hotel verkennen bijvoorbeeld. Het scheelt je sowieso een stop bij een laadpunt onderweg, waarvoor je normaal gesproken de snelweg af zou moeten. Ook hiermee bespaar je tijd. Handig toch?

Dagtochten vanuit hotel

Veel mensen kiezen ervoor om een paar dagen in een hotel te blijven onderweg. En waarom ook niet? Als de omgeving mooi is en het hotel bevalt goed, is dit natuurlijk ook heerlijk. Kies je voor een hotel met laadpunt, dan kun je er ook voor kiezen om dagtochten te maken vanuit het hotel. Vaak zijn deze dagtochten qua kilometers goed te overzien, waardoor je het waarschijnlijk redt met een volle accu. Kom je aan het einde van de dag terug, dan zet je de auto meteen weer op de lader. Ideaal toch?

Frankrijk is ideale land voor elektrische auto

Hotel met laadpaal Frankrijk? Er valt gelukkig veel te kiezen als het gaat om hotels met laadpaal in Frankrijk. Ook in Frankrijk worden namelijk steeds meer laadpalen geplaatst, ook bij hotels. Je kunt in Frankrijk heerlijk elektrisch autorijden, de wegen en de natuur lenen zich hier prima voor. Dat wordt volop duurzaam genieten in dit vakantieland bij uitstek. Ga je naar Zuid-Frankrijk en wil je onderweg overnachten? Kies dan voor een hotel met laadpaal en kies voor comfort. Aan het einde van de reisdag hoef je alleen maar je auto op de lader te zetten, zodat je ’s morgens weer wegrijdt met een volle accu. Scheelt ook nog eens flink in de kosten. Kies jij ook voor een hotel met laadpaal?