Zo kun je 10 kilo afvallen

Zo kun je 10 kilo afvallen

Wil je 10 kilo afvallen? Dan doe je dit het liefst zo snel mogelijk. Het is niet zo gek, want 10 kilo klinkt ook niet als heel erg veel. Het is een logisch verwachtingspatroon. Er zijn heel veel Nederlanders die graag wat kilo's afvallen. In veel gevallen gaat het hier om gewichtsverlies van 10 tot 15 kilo. Maar er zijn ook heel veel mensen die veel meer willen afvallen. In beide gevallen moet je een aantal zaken goed in acht nemen. Want je kunt allerlei overhaaste conclusies gaan trekken. Maar als je verkeerd te werk gaat zal je niet of heel erg langzaam jouw doelen behalen. Je wilt natuurlijk snel afvallen maar ook op jouw streefgewicht blijven. 

Bij gewichtsverlies moet je bedenken dat de reden en tegelijkertijd de oplossing praktisch altijd ligt in je voeding. Door jouw voedingspatroon aan te passen i.c.m. gezonder eten ga je geleidelijk en toch ook heel erg snel afvallen! Dit kan je bij voorkeur het beste doen door een goed eiwitdieet te volgen. Het is alleen dus wel enorm belangrijk dat je niet in allerlei valkuilen stapt. Het voordeel is dat wij hier de juiste informatie en ervaringen delen zodat jij deze fouten niet hoeft te maken, maar direct kan beginnen met echt afvallen. Op die manier kun je 10 kilo afvallen in ongeveer 10 weken (bron) en als je het goed doet wellicht nog meer.

Mensen met overgewicht willen altijd snel afvallen

Het gebeurd nog maar al te vaak dat er gegrepen wordt naar de verkeerde oplossingen. Zo zijn er tal van diëten die je niet de juiste kennis bieden en slechts tijdelijke oplossingen bieden. Dit is jammer ...want je verwacht van een dieet juist dat deze je echt helpt met afvallen, gezonder worden en op gewicht blijven. Het is niet helemaal bar en boos want er zijn gelukkig een paar methodes die juist wel werken en doen wat ze beloven. Vaak zijn deze diëten ook opgezet met het ideaal om mensen met overgewicht serieus te helpen met afvallen door minder calorieën te eten. Je moet hiervoor wel goed zoeken, maar het voordeel is dat wij de klappen van de zweep kennen en dit al hebben gedaan. En omdat alles tegenwoordig wordt gedeeld, willen wij ook deze informatie met jullie delen om wellicht jouw eigen problemen of die van een ander op te lossen als het gaat om overgewicht, gezondheid of andere klachten.

Is het realistisch 10 kilo kwijt te raken in een paar weken tijd?

In de praktijk blijkt dat 10 kilo afvallen in een 10 weken zeker haalbaar is. Je moet dan natuurlijk wel serieus zijn en het zelf ook echt willen! Als je deze motivatie zelf een klein beetje hebt dan is het alleen nog maar een kwestie van de juiste handelingen toepassen en doelen stellen zodat je deze ook kunt behalen. Laat je niet zomaar uit het veld slaan, het zal altijd met kleine up’s en down’s gaan maar het hoeft met een goed dieet helemaal niet zo moeilijk te zijn, zoals velen soms denken. Met de juiste doelen, motivatie en voeding ga jij zeker 10 kilo afvallen!

Hoe kun je dan het beste 10 kilo afvallen?

Er zijn een paar methodes om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Een goed eiwitdieet of koolhydraatarm dieet zijn hier goede voorbeelden van. Dit zijn beide dieetmethodes waar veel mensen succesvol mee afvallen. Wij raden deze 2 methodes dan ook zeker aan! Wij raden je af achterhaalde manieren om af te vallen te volgen. Het dieet van Atkins als voorbeeld is in de basis goed maar het totaalplaatje wijst uit dat dit niet de beste manier is om af te vallen.